hungary@aamfactory.com

videós tartalomgyártó

Gyakorlott csapat vagyunk, akik nyitottak az újabb és újabb helyzetek és kihívások megoldására.

Projekt stábjainkat mindig a feladat speciális igényeihez mérve állítjuk össze, így megrendelőink számára biztosított a professzionális és színvonalas együttműködés.
Hiszünk a kommunikáció és a közös munka erejében.

Törekszünk arra, hogy az üzleti látásmód és stratégia szerint minden képi kommunikáció célzott, letisztult és befogadható legyen. 

AAMF Streaming

Események, rendezvények vagy előadások élő közvetítése (vagyis streamelése) teljesen új kapukat nyit: a fizikai és térbeli korlátok megszűnnek, a résztvevők száma korlátlanná válik, a minőséget pedig garantáljuk.

Az AAMFACTORY streaming biztosítja a szükséges technikai felszereléstől kezdve, az adásmenet kidolgozásán át, a bejátszók elkészítését és természetesen a műsor vagy közvetítés arculatának elkészítését.
Így professzionális stream adást bonyolítunk le számotokra, stúdióból, a rendezvény helyszínéről vagy akár a cég telephelyéről.
A közvetítést természetesen egyben rögzítjük is számodra, így az eseményeket archiválhatod vagy publikálhatod is közönséged számára bármikor. 

AAMF Podcasting

A gyors és hatékony tartalomközlés egyik már jól bevált módszere a podcast készítés. A képi megjelenés segítségével pedig ezt a fajta kommunikációt még személyesebbé tudjuk varázsolni. 

Legyen szó akár nagyobb vállalatok belső kommunikációjáról, vagy különböző csoportok számára érdekes beszélgetésekről, a vizuális kapcsolat elengedhetetlen a személyes kapcsolat kialakításához a nézővel.
Az AAMF podcasting teljes körűen segít megtervezni és létrehozni a professzionális podcastod egészen az arculattól kezdve a végleges tartalmi vágásig.

AAMF Branding

Image- és kampányfilmek, After movie-k és Termékfilmek. 

A színvonalas social media megjelenés fontos minden 21. századi sikeres vállalkozás számára, ugyanis lehet a termékünk kiváló, de el is kell hogy érjük vele a megfelelő célcsoportot. 

Branding filmjeink részét képezhetik egy nagyobb kampánynak, önmagukban, teljeskörűen bemutathatnak egy terméket, termékcsoportot vagy promótálhatják, esetleg megörökíthetik egy rendezvényed.

Kontakt

videós tartalomgyártó

part of the Wallace & Webb Group.