hungary@aamfactory.com

Rólunk

Amennyiben profi videós csapatra lenne szükséged, keress minket bizalommal! Kiváló érzékkel jelenítjük meg a képernyőn azt, ami megragadja, majd fenntartja a figyelmet, és az emlékezetbe írja a látottakat, hallottakat. 
Megrendezzük, rögzítjük, majd tökéletesre csiszoljuk a pillanatokat.

profi videós 1
profi videós 2
profi videós 3

Profi videós stáb

Összeszokott csapatunk 2017 óta azon dolgozik, hogy megrendelőink elégedettek legyenek és évek múltán is büszkén használják anyagainkat.

Projekt stábjaink tagjait az egyedi igényeknek megfelelően állandó csapatunkból valamint külsős munkatársakból válogatjuk össze,azért, hogy a feladatokat mindig  az arra legalkalmasabb személyek lássák el. 
Megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy a kész produktumok minden esetben az elvárásoknak megfelelő minőségben készülnek el.

A színvonalas együttműködés egyik legfőbb kulcsának a megbízhatóságot tartjuk. Kiterjedt szakmai kapcsolatainknak hála biztosítani tudjuk, hogy a forgatáson minden szerepkör betöltésre kerül. Kiesés esetén gondoskodni tudunk arról, hogy az adott pozícióban azonos kvalitású szakmabeli helyettesítse csapat tagjainkat. Az alábbi videón látható, milyen jó hangulatban dolgozik profi videós csapatunk.

A jól kivitelezett videók növelik a márkahűséget, megszólítják a célcsoportot és erősítik a digitális jelenlétet.

Komplett és komplex szolgáltatás

Kapcsolati tőkénkre támaszkodva biztosítani tudunk színészeket, szinkron színészeket, statisztákat valamint akár olyan szakembereket mint pl.: kellékes, díszlet- és jelmeztervező, helyszínkereső kaszkadőr, sminkes, fodrász, stb… A forgatáson csapatunk összehangoltan tudja kezelni a különböző tagok munkáját, így mindenki zavartalanul tud dolgozni a közös cél érdekében.

Beépülünk a szervezeti egységbe, és legyen szó tervezési, szervezési, koordinációs, forgatási vagy utómunkálatokról, nálunk minden folyamat egy kézbe fut össze, ezzel támogatva a hatékony ügyfél kommunikációt. Ismerd meg részletesebben szolgáltatásainkat ide kattintva.

Alkotás

Nyitott szemléletünk és a kreativitásunk, kiegészíti mindazt amit megrendelőink megálmodtak. Mindig azon dolgozunk, hogy az általunk készített anyagok ne csupán a kreativitást tükrözzék, hanem hatékonyan szolgálják az üzleti küldetést és kövessék a stratégiát.

Munkafolyamatainkat gyakran támogatják partnereink marketing, kommunikációs és sales osztályai, melyekkel együttműködve a legjobb eredményeket érjük el. Célunk, hogy ügyfeleinkkel együttműködve létrehozzunk egy profi videós anyagot, amely valóban kifejezi vágyaikat és eléri céljaikat.

A megfelelő témaválasztás, szkriptírás, vágás és animáció révén létrejön egy összetett, emlékezetes üzenet.

Tapasztalt csapat

Büszkék vagyunk magasan kvalifikált csapatunk gyakorlatára, melyet a legkiválóbb képző intézményekből és filmipar különböző gyakorlati területeiről szereztek. A kihívásokat nemcsak várjuk, hanem egyenesen keressük is, hiszen minden új helyzet tovább csiszolja csapatunk képességeit. Különös izgalommal töltenek el minket az új projektek kihívásai, szeretjük, hogy színes partneri körünk rengeteg különböző ipari ágban tevékenykedik.

Rendezőink, operatőreink, világosítóink, hangmérnökeink és vágóink tökéletes szimbiózisban dolgoznak egymással.  Ez nemcsak partnereink számára megnyugtató, hanem munkánkat is kiegyensúlyozottsággal lengi körül. Többek között ezért a szervezett, rendezett és tökéletesen összehangolt munkamenetért választottak minket számos reklámfilm, televíziós produkció, illetve közösségi tartalom gyártására.

Eszköztárunk

A profizmus és a precizitás épp ugyanúgy elengedhetetlen eszköztárunkban, mint ahogyan modern technikai felszereltségünk. Szervezetünk elkötelezett a szakértelem és kiválóság iránt, és ezt az elvet minden részletre kiterjesztjük. Az állandó fejlesztés és bővítés nem csupán kötelesség, hanem a munkánk alapja. 

Legyen szó akár eszközökről, hardware-ről, software-ről, minden esetben folyamatosan bővítjük, frissítjük eszköztárunkat. 

Mindezt a világpiacon elérhető, ár- érték arányban a projekt szemponjátból optimális termék verziókkal tesszük, hogy alkotásaink és így partnereink anyagai ne csak korszerűek, hanem egyenesen jövőbe mutatóak és költséghatékonyak legyenek. A technika és annak fejlődése iránti szenvedélyünk megmutatkozik fejlett infrastruktúránkban, illetve profi felszerelésünkben, melyekkel stúdió környezetben és külsős helyszínen egyaránt ki tudjuk hozni a maximumot a rögzített képekből és hangokból.

Amennyiben profi videós csapatot keresel, kérj egyedi ajánlatot a lenti űrlap kitöltésével. 

Kérd ajánlatunkat ma!

Adatkezelési tájékoztató megtekintése
A kéretlen levelek szűrése miatt kérjük ne küldjön linket tartalmazó levelet.
Amennyiben nem kap választ, kérjük ellenőrizze a spam mappát!
videós tartalomgyártó

part of the Wallace & Webb Group.