hungary@aamfactory.com

AAMF Streaming

Küzdd le a távolság okozta akadályokat rendezvényed élő közvetítésével (vagyis streamelésével)! Tedd lehetővé a részvételt azok számára is, akik személyesen nem tudnak megjelenni!
A streamelés a rendezvények jövője, nekünk pedig a specialitásunk, így bízd csak ránk, ha minőségi kivitelezést szeretnél.

Miben számíthatsz ránk?

Röviden mindenben. Az aamfactory streaming biztosítja a szükséges technikai felszereléstől kezdve, az adásmenet kidolgozásán át, a bejátszó videók elkészítését és természetesen a műsor vagy közvetítés arculatának elkészítését. Így professzionális stream adást bonyolítunk le számotokra, stúdióból, a rendezvény helyszínéről vagy akár a cég telephelyéről. A közvetítést természetesen egyben rögzítjük is számodra, így az eseményeket archiválhatod vagy publikálhatod is közönséged számára bármikor.

Mit is jelent pontosan a streaming?

Az online streaming események, rendezvények vagy stúdió műsorok online közvetítését jelenti. A covid alatt hatalmas lett a kereslet az ilyen fajta szolgáltatásokra, hiszen ezáltal személyes kontakt nélkül is megtarthatóak voltak nagyszabású és színvonalas rendezvények. Ekkor kezdtünk el mi is komolyabban foglalkozni azzal, milyen új lehetőségeket hordoz magában a pár éve köztudatban lévő “élőzés”.

Előnyei:

Korlátlan létszám

Nem kell aggódnod azon, hogy hányan tudnak maximum résztvenni a rendezvényen, előadáson. Az élő közvetítés segítségével nem kell korlátozni a létszámot!

Megszűnnek a fizikai korlátok

És ez most nem a tipikus autó kampányos reklámszöveg, hanem tényleg.
Ahhoz, hogy részt vegyünk egy streamelt eseményen nem kell fizikailag ott lennünk, mégis teljes értékűen jelen tudunk lenni akár nézőként, akár előadóként/szereplőként, hiszen az élő kapcsolás segítségével a világ bármely pontjáról, a produkció részévé tehetjük a kiválasztott személyt, csupán internet segítségével.

Modern megjelenés

A streamelt tartalom modern, látványos és nagy tömegek hatékony elérését biztosítja, mindezt egy erre szakosodott csapat segítségével. Az online megjelenést kihasználva az effekteken át a kis bejátszásokig nagyon sok mindennel lehet színesíteni az előadást.

Mit biztosítunk számodra?

1. A televíziós alapokon nyugvó szaktudást, ami szükséges egy stream adás tartalmi és technikai lebonyolításához.

2. A technikai felszerelést akár kitelepülve egy rendezvény helyszínére/cég telephelyére, akár stúdió körülmények között. Eszközparkunkat mindig a tartalom legtökéletesebb közvetítéséhez optimalizáljuk.

3. A műsor arculatának teljes kidolgozását, legyen szó zenei vagy grafikai elemekről.

4. Tanácsadást a műsortartalmának optimalizálásához az új médiumhoz.

5. A műsor különböző elemeinek (például bejátszók – rövid előre elkészített kisfilmek) gyártását.

Miért ne lehetne rendezvényed teljesen online?

A fenti, hibrid megoldás segítségével valóban legyőzhetők a távolság okozta fizikai korlátok, de vajon milyen előnyökkel jár, ha teljesen online bonyolítod le a rendezvényed?

Gondolj csak bele, mennyi munkával jár egy konferencia megszervezése a helyszínkereséstől, a cateringen át a helyszíni lebonyolításig. Fontos megemlíteni azt is, hogy a résztvevők otthonuk kényelméből vehetnek részt az eseményen. A 21. század technikáinak köszönhetően lehetőség van arra, hogy akár több napos rendezvényedet is online keretek között valósítsd meg. A streaming segítségével megszólaltathatók olyan előadók is a konferencia keretein belül, akik más helyen, akár más országban tartózkodnak. Ugye, milyen jól hangzik?

  • Nincs helyszínbérleti díj
  • Nincs catering költség
  • Nincs maximum létszám
  • Az előadás visszanézhető azoknak, akik nem tudtak résztvenni az eredeti időpontban
  • Csak technikai költségek vannak (streaming, színpad, stb a programtól függően)
  • Modern kinézet kölcsönözhető rendezvényednek
streaming

Amennyiben magasabb szintre emelnéd rendezvényed és streaming szolgáltatásunkra lenne szükséged, kérj egyedi ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Ha érdekel, hogyan dolgozunk, kattints ide és ismerd meg csapatunkat! Vagy tekints meg alábbi videónkat. Összeszokott csapatunk 2017 óta azon dolgozik, hogy megrendelőink elégedettek legyenek és évek múltán is büszkén használják anyagainkat.

Projekt stábjaink tagjait az egyedi igényeknek megfelelően állandó csapatunkból valamint külsős munkatársakból válogatjuk össze,azért, hogy a feladatokat mindig  az arra legalkalmasabb személyek lássák el. 
Megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy a kész produktumok minden esetben az elvárásoknak megfelelő minőségben készülnek el. 

Kérd ajánlatunkat ma!

És emeld magasabb szintre eseményedet streaming szolgáltatásunk segítségével!

videós tartalomgyártó

part of the Wallace & Webb Group.