hungary@aamfactory.com

AAMF Podcast készítés

A podcast készítés napjaink egyik legfelkapottabb kommunikációs eszköze.

A műfaj sajátossága, hogy előre szerkesztett adásterv szerint haladnak a beszélgetők a releváns témákon át, időtartam korlátok nélkül, az elkészült anyagot pedig az interneten osztják meg az érdeklődőkkel. Akár márkaépítésre is használható, egyelőre van még hely a podcast piacon, így ha számodra releváns lehet, mindenképp fontold meg, hogy belevágsz. A hanganyagot képi megjelenítésével pedig ezt a fajta kommunikációt még személyesebbé tudjuk varázsolni, ez a vodcast. Ehhez szükséges egy jól berendezett stúdió, vizuális elemek (beköszönő, kiköszönő animáció), illetve maga a tartalom is kiegészíthető vizuális elemekkel, ha a téma megkívánja.

Miért készíts videós podcastot?

+ modern csatorna amivel elérheted célközönséged
+ nincs időkorlát
+ ingyenesen feltölthető és eljuttatható az érdeklődőkig
+ közösségépítő ereje van
+ felhívhatod vele a figyelmet fontos, társadalmat érintő problémákra is

Legyen szó akár nagyobb vállalatok belső kommunikációjáról, vagy különböző csoportok számára érdekes beszélgetésekről, a vizuális kapcsolat elengedhetetlen a személyes kapcsolat kialakításához a nézővel. Az AAMF Podcasting teljes körűen segít megtervezni és létrehozni a professzionális videós podcastod egészen az arculattól kezdve a végleges tartalmi vágásig. Napjainkban a podcast az egyik legkedveltebb formátum, akár csak audio podcastekről, akár videós podcastről beszélünk. Ha úgy érzed, márkád számára ez egy kiaknázatlan terület egyelőre, kérj ajánlatot és hagyd, hogy profi csapatunk magasabb szintre emelje kommunikációd!

A videós podcast készítésének lépései:

Téma kiválasztása

Témában releváns emberek / szereplők kiválasztása

Helyszínre település

Felvétel

Szerkesztés, vágás, utómunka

Anyagleadás

A podcastok világa rendkívül sokszínű, bármely témában készíthetünk ilyen jellegű tartalmat.

A podcast készítése egy izgalmas és kreatív folyamat. Fontos a minőségi hangrögzítés és az esetleges háttérzajok minimalizálása, de még fontosabb a megfelelő felszerelés és a szakmai hozzáértés. Ezek azok, amikben 100%-ban számíthatsz profi csapatunkra! Rendszeres frissítéssel és a közönség bevonásával a podcastek hatékony eszközei lehetnek az információátadásnak és a közösségépítésnek.

Azonban ahhoz, hogy minőségi videót készítsünk, elengedhetetlen a jó adásterv, a célközönségünk számára izgalmas témák, jó előadók és a legmodernebb technikai eszközök megléte. Képzeld csak el, ha a hang vagy a kép nem a legjobb minőségű, mit sugallna az a márkádról? Épp ezért, bízd ránk és hidd el, nem fogsz csalódni az elkészült podcast minőségében!

Miben számíthatsz ránk, ha podcast indítását tervezed?

1. Tanácsadás az adásterv elkészítésétől az arculaton át a műsorvezetésig

2. A szükséges technikai eszközök biztosítása

3. Kitelepülés profi videós stúdióval a megrendelő által választott helyszínre

4. Igény szerint a műsor teljes arculatának létrehozása

Az elkészült tartalmat más felületen is közzé tudod tenni, akár kedvcsinálás miatt, akár más céllal. A felvett anyagból tudunk olyan részeket vágni, amik akár TikTok-ra, akár más social media felületekre is kikerülhetnek, így a közönséged több platformon is találkozhat velük. 

A podcastek általában rendszeresen készülő tartalmak, akár évadokra is bonthatók. Az AAMF Podcastinggal hosszútávú együttműködést is ajánlunk partnereink számára, keress minket bizalommal egyedi ajánlatért.

Amennyiben podcastet szeretnél indítani és a segítségünkre lenne szükséged hozzá, kérj egyedi ajánlatot a lenti űrlap segítségével!

Ha érdekel, hogyan dolgozunk, kattints ide és ismerd meg csapatunkat! Vagy tekints meg alábbi videónkat. Összeszokott csapatunk 2017 óta azon dolgozik, hogy megrendelőink elégedettek legyenek és évek múltán is büszkén használják anyagainkat.

Projekt stábjaink tagjait az egyedi igényeknek megfelelően állandó csapatunkból valamint külsős munkatársakból válogatjuk össze,azért, hogy a feladatokat mindig  az arra legalkalmasabb személyek lássák el. 
Megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy a kész produktumok minden esetben az elvárásoknak megfelelő minőségben készülnek el. 

podcast készítés

Kérd ajánlatunkat ma!

És juttasd el mondanivalódat közönségedhez a legmodernebb megoldások segítségével!

Adatkezelési tájékoztató megtekintése
A kéretlen levelek szűrése miatt kérjük ne küldjön linket tartalmazó levelet.
Amennyiben nem kap választ, kérjük ellenőrizze a spam mappát!
videós tartalomgyártó

part of the Wallace & Webb Group.